Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 pakt titel

Het tweede team heeft zijn verwachtingen waar gemaakt. Rene van Dijk, Joan Arts, Kevin Pluk met vaste reserve Kenny Leijtens zijn kampioen geworden in de eerste klasse. Rene, Joan en Kevin moesten spelen tegen de nummer twee, Hutaf, en moesten drie punten pakken om kampioen te worden. Rene begon goed aan zijn eerste wedstrijd en zette Taflan op een 1-0 voorsprong. Daarna leek het even spannend te worden. Taflan kwam met 1-3 achter en even later stond het zelfs 2-4 en leek Taflan 2 tegen zijn eerste verliespartij aan te lopen. Nadat Kevin het derde punt had gescoord en daarmee te titel veiligstelde, kwam de rest ook op dreef en werd er geen wedstrijd meer verloren. Taflan won uiteindelijk met 6-4. Alle spelers wisten twee enkelwedstrijden te winnen.

Het derde team speelde met Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Jeno Bongers. Om nog kans te maken op klassebehoud moesten ze een goede uitslag neerzetten. Helaas kwamen Jan en Wiljan te kort om aanspraak te kunnen maken op een winstpartij. Jeno wist de eer te redden door één enkelwedstrijd te winnen. Er werd dus met 9-1 verloren waardoor ze alleen in theorie nog vierde kunnen worden.

Taflan 4 spelend met Jurgen van de Broek, Frans de Gruiter en Tiny Arts konden kampioen worden wanneer er met 7-3 werd gewonnen. De avond pakte anders uit. Jurgen was onverslaanbaar en Frans wist ook nog één enkelwedstrijd te winnen. Er werd met 4-6 verloren. Volgende week moeten ze nog drie punten halen om kampioen te worden.

Ook het vijfde team kan nog kampioen worden ondanks dat er verloren werd van ook Oni. Josina van Ras, Evie Schotanus en Guus Lely wisten drie punten binnen te slaan. Guus en Josina wonnen beiden één enkelwedstrijd. Samen wonnen ze het dubbel. Er stond dus uiteindelijk een 3-7 verlies op het scorebord.