Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4 behaalt maximale winst

Het vierde team van Taflan speelde deze week tegen TN. Ramon Remmers, Frans de Gruijter en Tiny Arts moesten het opnemen tegen de nummer laatst van de competitie. TN trad aan met slechts twee tegenstanders, waardoor was de avond snel voorbij. Frans, Tiny en Ramon stonden geen game af. Al rond de klok van 22:00 uur stond een 0-10 score op het scorebord. Door deze score hebben ze volgende week kampioen worden. Er moeten dan wel negen punten behaald worden.

Het eerste team van Taflan speelde tegen SMD uit Winterswijk. Doordat ze bij de bovenste vier van de poule zijn geëindigd, kunnen ze niet meer degraderen en mogen ze een poging doen om zo hoog mogelijk te eindigen. Marco de Klijn en Jörgen Bisschops moesten met zijn tweeën spelen tegen SMD. Jorgen kwam te kort voor overwinningen. Marco wist twee enkelwedstrijden te pakken waardoor een 8-2 verlies op het scorebord kwam te staan.

Het tweede team blijft goed scoren. Net als het vierde team speelde Taflan 2 tegen TN. Rene van Dijk, Kevin Pluk en Joan Arts hadden een lastige avond, hoewel de eindstand anders doet vermoeden. Joan en Kevin speelden wisselvallig, maar waren toch onverslaanbaar. Rene verloor wel één enkelwedstrijd. Er werd dus gewonnen met 1-9. Ook Taflan 2 heeft volgende week aan 5 punten genoeg voor het kampioenschap.

Taflan 3 speelde met Juan José van der Linden, Jeno Bongers en Jan Verstegen op donderdag tegen Sethone. Juan verloor zijn tweede wedstrijd in een heel sterk seizoen. Jeno heeft dit seizoen wat pech en verloor al zijn wedstrijden. Jan Verstegen wist wel één enkelwedstrijd uit het vuur te slepen. AL met al een 7-3 verlies voor Taflan 3.

Het vijfde team van Taflan heeft ook een goede kans op het kampioenschap na een 4-6 overwinning op de Kroon. Josina won twee enkelwedstrijden en Guus won er één. Riky was ouderwets op dreef met drie overwinningen. Taflan 4 staat met nog twee wedstrijden te spelen vier punten voor en mogen nog één wedstrijd meer spelen dan de nummer twee.