Taflan/Gezonderwinkelen.nl domineert Udense Open tafeltennis

TTV-Smash uit Uden organiseerde alweer voor de 19e keer de Udense Open kampioenschappen. Taflan was met een grote groep aanwezig. Naast de zeven seniorenleden, speelden ook drie jeugdleden mee.

Zowel bij de jeugd als bij de senioren was er succes voor Taflan. In de hoogste klasse bij de senioren behaalden drie Taflanners de kwartfinale: Marco de Klijn, Rico Baars en Jan van der Linden. Laatstgenoemde was door zijn goede resultaten in de poule direct geplaatst voor de halve finale.  Marco verloor in de kwartfinale. Rico en Jan moesten het tegen elkaar opnemen in de halve finale. In een spannende vijfsetter trok Rico aan het langste eind. De finale die volgde was een formaliteit. Rico speelde een van zijn beste wedstrijden in lange tijd en won deze met gemak, waardoor hij zich nu een jaar “Udens Open” kampioen mag noemen.

Bij de jeugd speelden drie Taflanners mee. Bas Manders Ben van der Horst en Jelle Bosman. Jelle bood als jongste deelnemer goed weerstand, maar kwam net iets te kort. Bas en Ben speelden wel mee voor de prijzen. Ben werd gedeeld derde, maar na punten tellen moest hij toch genoegen nemen met een vierde plaats. In een wedstrijd om de eerste en tweede plek wist Bas zijn tegenstander te verslaan door slim te spelen. Dus ook bij de jeugd komt de Udens Open kampioen bij Taflan vandaan.