Taflan/Gezonderwinkelen.nl met grote delegatie naar NK tafeltennis

Een week voor de competitie stond het NK voor B-C-D-licenties in Schiedam op het programma. Vanuit Taflan deden hier maar liefst 6 spelers aan mee. Vijf heren kwamen uit in de D-klasse en een dame kwam uit in de B-klasse.

Bij de heren speelden Jan van der Linden, Marco de Klijn, Rico Baars, Rene van Dijk en Kevin Pluk in de D-Klasse. Bij de dames kwam Joan Arts uit in de B-klasse. Helaas werd er op het NK geen prijs veroverd door Taflan. Wel werden er enkele knappe prestaties geleverd.

In de poule was Joan was goed op weg om de vervolgrondes te halen. Helaas wist ze de beslissende wedstrijd niet te winnen, waardoor een derde plaats in de poule het eindstation was. Ondanks goed spel bij de heren was ook hier niemand in staat om de vervolgronde te halen.

In het dubbel wisten Kevin en Rene te verrassen door eerste te worden in de poule. De eerste wedstrijd was meteen een spannende vijfsetter en ook de tweede wedstrijd werd gewonnen van een hogergeplaatst koppel. Helaas was de koek daarna op.

Marco wist samen met een Cevelum-speler de kwartfinale van het dubbel te halen. Een knappe prestatie.

Na afloop werd er gezamenlijk ergens wat gegeten om deze gezellige en sportieve dag goed af te sluiten.