Taflan/Gezonderwinkelen.nl 2 boekt mooie overwinning

De competitie is weer begonnen. Taflan 2 komt dit seizoen uit in de eerste klasse. In een sterke poule willen ze proberen om voor volgend jaar een plekje te veroveren in de promotie hoofdklasse. Hiervoor zullen ze flink aan de bak moeten. In de eerste wedstrijd tegen Velp werd er sterk gestart. Taflan kwam voor met 5-0. Daarna werd het iets lastiger, maar toch werd er met 7-3 gewonnen. Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk wonnen allemaal twee wedstrijden. Rene en Kevin wonnen samen ook het dubbel. Een goede start van de competitie voor Taflan 2.

Het eerste team speelde op zaterdag tegen Hutaf. Jan van der Linden, Marco de Klijn en Rico Baars willen graag bovenin meedraaien. Tegen Hutaf werd geval sterk gestart. Al leek het daar in het begin niet op. Na twee wedstrijden stond Taflan met 2-0 achter. Daarna werden er geen cadeautjes meer uitgedeeld. Jan won al zijn enkelwedstrijden. Marco en Rico wonnen beide twee wedstrijden. Ook het dubbel werd gewonnen. Zodoende kwam een mooie 2-8 overwinning op het scorebord.

Net als team 1 en 2 wil ook Taflan 3 bovenin mee spelen. Jeno Bongers, Jan Verstegen en Wiljan Toonen startten ook sterk. Op donderdag werd er tegen DTS 2 gespeeld. Jan en Jeno waren in topvorm. Jeno won al zijn enkelwedstrijden en Jan won er twee. Wiljan won één enkelwedstrijd. Samen met Jeno speelde Wiljan het dubbel. In een spannende vijfsetter werd het koppel van DTS verslagen door met 12-10 te winnen in de beslissende game.

Het vierde team gaat proberen om in de vijfde klasse te blijven. Er werd goed begonnen met een knap gelijkspel tegen Herpen. Riky Sommers, Josina van Ras en Frans de Gruiter speelden in Herpen een spannende wedstrijd. Riky nam het team bij de hand met drie overwinningen. Josina en Frans wonnen beide één enkelwedstrijd. Hierdoor staat een mooie 5-5 op het scorebord. Een mooie start met potentie om klassebehoud veilig te stellen.