Taflan/gezonderwinkelen.nl op Gelrese kampioenschappen.

Inmiddels is het traditie geworden om elke eerste zondag van januari met een delegatie van Taflan af te reizen naar de Gelrese kampioenschappen. Dit keer speelden echter alleen Jan van der Linden en Kevin Pluk mee in de D-Klasse.

Kevin wist in het enkelspel zijn poule niet door te komen. Jan was wel succesvol en mocht als nummer twee door naar het hoofdtoernooi. Hij verloor uiteindelijk pas in de halve finale een knappe prestatie welke hij volgend jaar mag verbeteren.

In het dubbel speelden Kevin en Jan niet onverdienstelijk. Ze werden eerste in de poule en moesten het daarna opnemen tegen de winnaar van vorig jaar. Na een hele goede wedstrijd waren ze toch wat teleurgesteld. Ze verloren nipt met 12-10 in de vijfde na enkele matchpoints gehad te hebben. Achteraf bleek dat ze van de uiteindelijke winnaars hebben verloren.

Verder wenst Taflan iedereen een geweldig sportief 2019. Wij hopen wij veel nieuwe gezichten te kunnen verwelkomen bij zowel de jeugd als de senioren. Meer informatie kan je vinden op www.taflan.nl