Taflan weer actief in de regio

Afgelopen weken hebben de Kanjertrainingen plaatsgevonden. 5 weken lang werd er door de jeugd hard geoefend om uiteindelijk het felbegeerde diploma te halen. Alle belangrijke onderdelen van tafeltennis kwamen aan bod: balans, concentratie, coördinatie , voetenwerk, balgevoel en spin. De laatste training kwam het erop aan. Wie zouden er het felbegeerde Kanjerdiploma halen ? Met opperste concentratie werd er gestreden om het diploma te verdienen. Uiteindelijk heeft alle jeugd het diploma in ontvangst mogen nemen.

Een week later was voor de jeugd (en recreanten) alweer de laatste training. Deze training werd afgesloten met allerlei verschillende spelletjes. De jeugdgroep van Taflan is het afgelopen jaar aardig gegroeid en de jeugd gaat goed vooruit.

Ook de koningsfeesten gingen niet aan Taflan voorbij. Zo vonden op vrijdag 20 april in Langenboom en Mill de Koningsspelen voor de basisschoolleerlingen plaats.

Vrijdagochtend  27 april werd er in Langenboom vanuit de LOC een Koningsdag georganiseerd.

‘s middags was het de beurt aan Zeeland, waar SJB een Koningsdag georganiseerd had. Ook hier hebben veel kinderen het plezier van onze leuke tafeltennissport mogen ervaren. Zelfs de burgemeester van gemeente Landerd stond zijn ambtsketen even af om een balletje te slaan tegen onze robot.

Via deze weg bedankt Taflan al haar vrijwilligers en de organisatoren die deze sportieve dagen medemogelijk hebben gemaakt.

Wil jij ervaren hoe leuk tafeltennis is? Kom dan een keer vrijblijvend langs. Kijk op onze site voor meer informatie