Zware week Taflan/Gezonderwinkelen.nl

Geen enkel team slaagde er deze week in te winnen. Een zware week dus voor alle teams van Taflan.

Het eerste team speelde tegen Shot. Marco de Klijn, Rico Baars en Jörgen Bisschops mochten het opnemen tegen Shot. Rico was in zijn laatste enkelwedstrijd dicht bij een overwinning, maar moest zijn meerdere in vijf games in zijn tegenstander erkennen. Helaas werden er ook door Jorgen en Marco geen enkelwedstrijden gewonnen. Het dubbel ging wel naar Taflan waardoor ze één puntje mee naar huis namen.

Taflan 2 blijft doorgaan met punten sprokkelen. Het zal niet voldoende zijn om vijfde of vierde te worden. Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk laten elke week weer zien dat ze goed mee kunnen spelen. Deze week werd er nipt verloren van SKF. Alle drie de spelers wonnen één enkelwedstijd. Kevin en Joan speelden erg goed en sterk dubbel en wisten deze wedstrijd te winnen. Dit zorgde voor het vierde punt.

Het derde team van Taflan moest winnen om nog een kansje te maken op de titel. Helaas werd er nipt verloren. Net als bij Taflan 2 wonnen alle spelers één enkelwedstrijd. Juan José van der Linden, Wiljan Toonen Jeno Bongers behaalden in totaal vier punten, want ook het dubbel werd gewonnen.

Ook het vierde team had een lastige avond. Tegen de nummer twee speelden ze niet onverdienstelijk. Tiny Arts en Frans de Gruiter wisten geen wedstrijd te winnen. Riky Sommers was weer in goeden doen. Ze won twee wedstrijden. De wedstrijd die ze verloor werd met minimaal verschil verloren.

Al met al een lastige competitieronde voor de teams van Taflan. Lichtpuntje was wel dat er drie punten binnen zijn gesleept met het dubbelspel. Erg knap als je ziet dat elke wedstrijd wordt verloren. Als je naar de enkelwedstrijden kijkt verwacht je dat ook dezen worden verloren. Maar door de goede tactiek en juiste combinaties wisten de Taflankoppels er toch een succes van te maken.