Taflan/Gezonderwinkelen.nl 1 dicht bij winst.

Lang zag het er naar uit dat Taflan 1 tegen Tafeltennis Nijmegen zijn eerste winstpartij zou pakken. Rico Baars, Jan van der Linden en Marco de Klijn begonnen sterk aan de wedstrijd. Ze kwamen snel met 2-0 voor. De volgende voorsprong was met 5-3 voor de heren van Taflan. Daarna waren zowel Marco als Jan nog dicht bij het zesde punt. Marco verloor met 9-11 in de vijfde game. Daarna verloor Jan met 7-11 in de vijfde. Al met al wist Rico drie keer te winnen en Jan twee keer waardoor er een mooie 5-5 score op he scorebord stond.

Taflan 2 speelde tegen Oni. Oni kwam in een van de sterkste opstellingen, zoals ze bij Taflan 2 inmiddels gewend zijn. Toch wist Taflan een overwinning te pakken. Rene won zijn eerste wedstrijd van iemand waar hij in het verleden al een aantal keer kansloos tegen was. Een goed begin dus. Kevin Pluk en Joan Arts wonnen van de sterkste speler van Oni, een prestatie van formaat. In totaal wist Kevin drie keer te winnen, Joan twee keer en Rene één keer. Hierdoor kwamen ze uit op een 6-4 overwinning.

De derby stond weer op het programma. Taflan 3 tegen Mitac. Jan Verstegen, Juan José van der Linden en Jeno Bongers spelen eigenlijk nergens meer om. Het kampioenschap is eigenlijk niet meer mogelijk, dat geldt ook voor degradatie. Jeno was deze week verassend de sterkste man van Taflan met drie overwinningen. Juan twee keer en Jan één. Samen met het dubbel een 7-3 overwinning.

Het vierde team heeft een zware competitie. Riky Sommers, Josina van Ras en Frans de Gruiter speelden tegen TCB. De nummer twee tegen de nummer laatst. De vorige keer behaalde Taflan geen enkel punt. Maar deze week wisten Josina en Frans beide een tegenstander te verassen. Taflan kwam met maar liefst 0-8 achter. Daarna waren Frans en Josina in staat een tandje bij te schakelen. Beide wonnen ze hun laatste enkelwedstrijd. Een 2-8 verlies stond er dus op het scorebord.