Eerste overwinning Taflan/Gezonderwinkelen.nl 4

De competitie is bijna afgelopen en de teams van Taflan beginnen op stoom te komen. De negende wedstrijd werd door Riky Sommers, Frans de Gruiter en Tiny Arts gewonnen. Taflan speelde de derby tegen Mitac uit Mill. De vorige keer werd er nog met 9-1 verloren. Het was dus een goed moment om revanche te nemen. Voor Tiny was het extra speciaal; hij wist zijn tweede wedstrijd van de competitie te winnen. Riky was de beste van de avond, ze won al haar wedstrijden. Frans wist twee keer te winnen. Het dubbel ging helaas verloren. Al met al toch een mooie 6-4 overwinning.

Taflan 1 moest het als nummer laatst opnemen tegen de nummer één van de competitie. Een erg lastige wedstrijd dus. Rico Baars, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops probeerden om zoveel mogelijk punten binnen te sprokkelen. Jörgen kwam steeds net te kort en verloor zijn wedstrijden. Rico en Marco wisten allebei een enkelwedstrijd te winnen. Van twee verschillende spelers. Al met al een 2-8 verlies.

Het tweede team van Taflan blijft het goed doen. Deze week namen ze het op tegen GTTC. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk speelden een sterke wedstrijd. Kevin was helaas niet in zijn beste doen en wist maar een wedstrijd te winnen. Zowel Rene als Joan wonnen twee wedstrijden. Taflan twee heeft een wonder nodig om van de laatste plaats af te komen, maar wat er ook gebeurt in de laatste wedstrijd, ze kunnen terugkijken op een sterke tweede helft.

Taflan 3 speelde met Juan José van der Linden, Jan Verstegen en Wiljan Toonen. Juan was ouderwets in goeden doen en daar hadden de spelers van Tafeltennis Nijmegen last van. Ze wisten niet van Juan te winnen. Jan en Wiljan hadden het veel moeilijker. Jan wist geen wedstrijden te winnen en Wiljan won één enkelwedstrijd. Er werd dus met 4-6 verloren.