Drie teams Taflan/Gezonderwinkelen.nl op eerste plaats.

Taflan 1 heeft zichzelf een uitstekende dienst bewezen door met 8-2 te winnen van Zevenaar 2. Jörgen Bisschops, Jan van der Linden en Rico Baars speelden een prima wedstrijd. Om nog kans te houden op het kampioenschap, moest er dik worden gewonnen. Dat gebeurde dus ook. Jan en Rico waren onverslaanbaar en wonnen al hun wedstrijden. Jörgen verloor helaas nipt twee wedstrijden. Ook het dubbel was prooi voor Rico en Jan. Door deze overwinning staan ze nu met één punt verschil eerste.

Het tweede team speelde tegen Cevelum. Een erg lastige tegenstander. Dat bleek ook wel, want Taflan kwam met 0-2 achter te staan. Daarna herstelden Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk zich prima. Kevin pakte het eerste punt door in vijf games te winnen. Daarna speelden Joan en Rene een prima dubbel stond het weer gelijk. Daarna verloor alleen Joan nog een enkelwedstrijd. Kevin was de sterkste van de avond met drie overwinningen. Rene won twee keer en Joan won één keer. Al met al leverde dat een nette 7-3 overwinning op. Halverwege staat Taflan 2 drie punten boven de nummer twee.

Ook Taflan 3 blijft het goed doen. Wiljan Toonen, Jeno Bongers en Jan Verstegen speelden een wedstrijd waar ze zo veel mogelijk punten moesten pakken om het zichzelf makkelijk te maken in de rest van de competitie.  Bijna hadden ze de maximale score. Jan verloor echter in de achtste wedstrijd nipt een enkelwedstrijd. Alle andere wedstrijden werden gewonnen, waardoor een 9-1 overwinning op het scorebord kwam te staan. Ook Taflan 3 staat eerste. Ze staan er het beste voor van alle teams, ze staan zes punten voor op de nummer 2.

Taflan 4 heeft het lastig in de vijfde klasse. Josina van Ras, Frans de Gruiter en Evie Schotanus speelden toch een aantal spannende wedstrijden. Josina begon met winst in een vijfsetter. Ook het dubbel wist ze samen met Frans in vijf sets te winnen. In de negende wedstrijd pakte Frans nog een enkelwedstrijd waardoor het verlies beperkt bleef tot 3-7. In tegenstelling tot de andere teams staat Taflan 4 onderaan en zal het zo goed als onmogelijk worden om deze plek te verlaten.