Ruime overwinning Taflan/gezonderwinkelen.nl 1

Het eerste team gaat verder waar het gebleven was: het winnen van wedstrijden. Marco de Klijn,Rico Baars en Jörgen Bisschops speelden tegen Hutaf een prima wedstrijd. Marco had een makkelijke avond en won al zijn wedstrijden zonder een game af te staan. Rico en Jörgen hadden het lastiger. Jörgen wist één wedstrijd te winnen en Rico won twee wedstrijden. Het dubbelspel werd gespeeld door Rico en Marco en werd in vijf games nipt gewonnen. Al met al een 7-3 overwinning.

Het tweede team had een zware avond. Net als vorige week kwamen ze met 2-0 achter en wisten ze dit nog in winst om te buigen. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk speelden niet hun beste wedstrijd. Kevin en Joan wonnen desondanks toch twee enkelwedstrijden. Rene bleef steken op één enkelwedstrijd. Het dubbelspel is tot nu toe een zekerheidje. Rene en Kevin wonnen het dubbelspel waardoor Taflan met 6-4 wist te winnen. Het blijft ongekend spannend in deze competitie.

Taflan 3 verzuimde uit te lopen op de concurrentie. Jeno Bongers, Wiljan Toonen en Juan-José van der Linden wisten voor het eerst niet te winnen. Juan is deze competitie in vorm. Hij won al zijn wedstrijden. Jeno had het al iets lastiger, maar hij wist nog altijd twee wedstrijden te winnen. Wiljan trok alle wedstrijden aan het kortste eind. Hij wist niet te winnen. Het dubbel spel ging ook verloren waardoor een 5-5 score het eindresultaat was.

Het vierde team van Taflan komt vaak nipt te kort in de vijfde klasse, ondanks spannende wedstrijden. Evie Schotanus, Tiny Arts en Riky Sommers hadden een zware avond en verloren ietwat geflatteerd met 1-9. Evie gaat steeds beter spelen, maar komt nog iets te kort om een wedstrijd te winnen. Zowel Tiny als Riky verloren in het begin van de avond nipt in vijf games, waardoor ze al snel tegen een 0-4 achterstand aankeken. Daarna wist Riky de vijfde wedstrijd te winnen. Dit bleek later het enige punt voor Taflan te zijn.