Maximale score voor Taflan/gezonderwinkelen.nl 1

Het eerste team van Taflan heeft een prima uitslag neergezet. Tegen Oni werd thuis al een goede wedstijd gespeeld. Nu deed Taflan het nog een tandje beter. Rico Baars, Jan van de Linden en Marco de Klijn wisten met 0-10 te winnen. Na heel wat viersetters en één vijfsetter mocht Taflan alle punten meenemen naar Langenboom. Een knappe prestatie. Hierdoor mee doen om de titel in de promotie hoofdklasse.

Het tweede team had een mindere avond. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk verloren hun eerste wedstrijd van het seizoen. Tegen MOVC zat het net niet mee en werd er met 7-3 verloren. Zowel Rene, Joan als Kevin wonnen één wedstrijd. Het dubbel ging voor het eerst dit seizoen verloren. Door deze uitslag blijft het erg spannend bovenin.

Het derde team speelde ook tegen MOVC. Juan José van der Linden, Jan Verstegen en Wiljan Toonen hadden een lastige avond. Door een sterke Juan wisten ze er een gelijkspel uit te slepen. Juan won alle drie zijn wedstrijden. Jan wist ondanks goed spel niks te winnen. Wiljan wist één wedstrijd te winnen. Het vijfde punt kwam door opgave van een van de spelers waardoor Wiljan slechts tweemaal in actie hoefde te komen.

Ook het vierde team had het erg lastig. Tiny Arts, Riky Sommers en Josina van Ras speelden op donderdag tegen Oni. Tiny was één keer heel dichtbij een overwinning maar verloor deze in 5 games. Josina wist niet in de buurt te komen van een overwinning. Gelukkig was Riky in goede vorm en ze wist daarom ook twee wedstrijden te winnen. Al met al een 8-2 verlies voor Taflan 4.