Prima uitslag Taflan/Gezonderwinkelen.nl 3

Het derde team moest woensdag al spelen tegen Tafeltennis Nijmegen. In Nijmegen speelden Wiljan Toonen, Jeno Bongers en Juan Jose van der Linden. Even leek het een lastige wedstrijd te worden met een 1-1 tussenstand. Daarna denderde de heren van Taflan door tot een 7-1 voorsprong om vervolgens met 2-8 te winnen. Met twee knappe overwinningen lied Wiljan zien dat hij prima kan spelen in de vierde klasse. Jeno won ook twee keer en Juan was ouderwets sterk en won al zijn enkelwedstrijden.

Taflan 1 speelde tegen de gedoodverfde favoriet voor de titel.  Jan van der Linden, Marco de Klijn en Jörgen Bisschops speelden in Winterswijk tegen SMD. Marco was in topvorm en won twee wedstrijden. Zijn laatste enkelwedstrijd verloor hij nipt in de vijfde game tegen een zeer sterke tegenstander. Jan had het lastiger en wist één wedstrijd uit het vuur te slepen. Jörgen wist geen enkelpartij te winnen.

Het tweede team van Taflan speelde tegen een mede-degradant. Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk hadden een lastige avond. Joan was niet helemaal fit maar knokte zich na verlies in haar eerste wedstrijd zeer knap naar twee overwinningen. Kevin wist ook op routine twee overwinningen uit het vuur te slepen. Rene wist helaas maar één keer te winnen. Samen met Kevin wist hij ook het dubbel te winnen waardoor een 4-6 overwinning op het scorebord kwam te staan.

Het vierde team was deze week een maatje te klein voor TCB. Evie Schotanus, Josina van Ras en Tiny Arts hadden een lastige avond. Josina was nog een keer dicht bij een overwinning. Ook Tiny wist twee keer een game te winnen, maardat was niet voldoende. Uiteindelijk werd er met 10-0 verloren.